Mediafiler i XseoVia fliken "Mediaarkiv" kan man hantera sina mediafiler* i Xseo. Där kan man enkelt överskåda sina bilder och även ta bort dem som man inte vill ha kvar. Dock går det inte att ta bort en fil som används någonstans på din sajt.

Ladda upp flera på en gång

Tack vare multifiluppladdaren kan du enkelt ladda upp flera filer åt gången. Om det är bilder som du laddar upp kan du även förminska dessa. Ett exempel när man kan behöva förminska en bild är om man tagit en bild med en digitalkamera. Bilden är då oftast över 4000px bred och väger över 3mb vilket är alldeles för stort och långsamt för att visa på webben.

En bild som ska visas på internet bör inte vara större än 800x600p. Detta kan som sagt enkelt ställas in när man laddar upp bilder via "Mediaarkivet" (finns även på andra ställen i Xseo).

*Mediafiltyper

Vi kategoriserar mediafiler i 3 olika kategorier och är uppladdningsbara via multifiluppladdaren. Här nedan listar några av de de olika filändelserna:

Bilder: jpg, jpeg, gif, png

Flash: swf

Bilagor: pdf, doc, odt, xls


Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.