Ta bort en epostadress från Xseo mailutskick

Om man har modulen Xseo Mailutskick kan du skicka mail till dina kunder och kontaker. Eftersom det är väldigt lätt att skaffa en ny epostadress, händer det att en epostadress studsar (kommer tillbaka) när man gör ett mailutskick.

Du kan då välja att ta bort kopplingen till den epostlistan man skickade med. Vill du däremot ta bort epostadressen helt och hållet använder du dig av modulen Xseo Adressbok.

Så fungerar hänger uppgifterna ihop

Alla kontakters uppgifter hänger ihop i Xseo. En kontakt kan utgå från en person eller ett företag. Vi använder en person som exempel för enkelhetens skull. En person kan ha en eller flera

- adresser
- epostadresser
- hemsidor
- telefonnummer

Ta bort

För att komma till adressboken kan man klicka på redigeringsikonen på samma rad som den aktuella epostadressen i resultatlistan när man är i modulen Mailutskick > Epostlistor - epost.

Ta bort epostadress i Xseo

Det andra alternativ är givetvis att du klickar direkt på adressboken och där söker efter den personen som äger epostadressen. Observerva att du måste söka antingen på förnamn eller efternamn.

När du väl har fått upp personen i Adressboken så klickar du på minusikonen för att ta bort en uppgift. Du måste alltid konfirmera ditt val.

Ta bort epostadress - konfirmera

Här får du lära dig hur tar bort en epostadress ifrån Xseo. En rekommendation är att bara ta bort epostadresser som är felaktiga. För att kunna kontakta potentiella kunder via epost kan göra underverk för ditt företag. Observera att man bara får skicka epost till de som aktivt har begärt det, tex via en nyhetsbrevsanslutningen.
Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.