Vad är sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är den term man använder för att beskriva de steg man tar för försöka flytta upp en hemsida i Googles träfflistor. Sökmotoroptimering brukar ofta förkortas med SEO. Vill man synas på internet är det viktigt att man använder sig av sökmotoroptimering. En stor majoritet av de som söker på Google klickar sig aldrig vidare till sida 2 utan väljer ett alternativ som de ser på sida 1.

Om din hemsida inte syns på 1:a sidan på någon sökning innebär det att du väldigt sällan får några andra besökare än de som redan kände till hemsidan. De besökare du får är de som skriver in adressen (ex på en adress är www.xseo.se) direkt i sin webbläsare.

Xseo är sökmotoroptimerad

Det är här Xseo kommer in. Xseo sökmotoroptimerar din hemsida för att du ska synas i högt uppe i Googles träfflistor. Xseo tar hänsyn till sökmotorernas uppställda standards och generar koden därefter. Inte många publiceringsverktyg på marknaden gör det idag.

Sökmotoroptimering innebär bland annat

Här nere finner du några steg som Xseo utför och som måste uppfyllas för att en hemsida ska vara sökmotoroptimerad.

- Beskrivande meta information
- Läsbara länkar
- Titel på länkar
Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.