Vad är ett publiceringverktyg

Ett publiceringsverktyg, även kallat publiceringssystem, är grovt beskrivet ett verktyg som underlättar när du ska administrera din hemsida. För att slippa kontakta en en tekniker varje gång du vill ändra något på hemsidan kan du göra din ändringar själv. Oftast skriver man text i ett formulär och sen trycker på någon form av spara knapp. För att se hur det ser ut för besökarna måste man vanligtvis klicka sig fram till framsidan.

I Xseo ser du ändringen direkt

Beskrivningen ovan gäller för de flesta publiceringsverktyg men inte för Xseo. När du redigerar innehållet på din hemsida i Xseo så ser du det ut som om du gör det direkt på sajten dvs inte i ett formulär.

Vill du lägga till bilder, länkar, listor och andra vanliga textutsmyckningar klickar du bara på en knapp. Det är som att använda ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Sökmotoroptimerat publiceringssystem

Publiceringsverktyget Xseo är mycket mer än bara att redigera text. En av de största fördelarna är att systemet skapar sökmotoroptimerad kod som följer standards som Google och andra sökmotorer har.

Nu kanske du tänker, vad då kod? Det är så att när du tittar på en hemsida så ser du texter, bilder, videoklipp m.m men det är egentligen bara en massa rader kod som din webbläsare tolkar.

Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.