Partners

Xseo är en teknisk plattform vilken kan implementeras i vilken design som helst. Nog för att vi helst ser att så mycket av sajten möjligt består av bilder och texter så finns det inga begränsningar angående flash och videofilmer. Anledningen till att man helst vill ha texter och bilder är för att de indexeras så bra som möjligt av Google.

Bli partner och erbjud Xseo

Om du representerar en formbyrå/reklambyrå så kan du erbjuda Xseo till era kunder. TopMedia, vi som skapat Xseo, designar inga sajter utan samarbetar med företag som tar fram formen till en sajt. Den formen implementerar vi på Xseo. Det är fortfarande din kund fast vi tillhandahåller tekniken.

Det finns två varianter av Xseo, Premium och Light. Den mindre typen är givetvis Light där kunden kan välja mellan ett antal fördefinierade designmallar. Med andra ord är det Premium som vi samarbetar med.

Inga begränsningar

Många publiceringssystem (publiceringsverktyg) har begränsningar i hur designen kan se ut för att passa systemet. Vi hör ofta en förvåning i rösten när vi berättar detta. Många har hört att formen måste följa vissa riktlinjer. Detta är inte fallet med Xseo. Xseo har inga begränsningar angående bakgrund, flash, videoklipp, transparens, antalet designmallar osv.

En normal Xseo sajt innehåller två stycken designmallar, en för startsidan och en för övriga sidor. Men har ni tänkt er 3 eller fler så är det inga problem. Ni kanske tänker utforma en designmall per kategori vilket fungerar alldeles utmärkt.

Ett praktik exempel

Ni har en kund som ska ha en ny design på sin hemsida och ni vill använda er av Xseo. Här nedan finner ni en grov steg-för-steg plan

1 Formen är till 95 % klar. Uppstartsmöte (kan vara via nätet) då ni presenterar skisserna.

2 När formen är klar skickas den till TopMedia i .psd format (photoshop). Formen är då i exakt pixelmått som den ska ha på webben.

3 TopMedia implementerar formen på en utvecklingssajt vilket innebär att om det redan finns en befintlig sajt behöver man aldrig ta den offline dvs skriva uppdatering pågår.

4 När implementeringsarbetet har kommit en bra bit på väg kontaktar vi er för feedback på arbetet.

5 Om ni ska hjälpa kunden med texter så kan ni i detta skede börja lägga in artikeltexter och bilder med hjälp av systemet. Under tiden färdigställer TopMedia formen.

6 Sajten klar för att gå live. Ompekning sker där TopMedia utför det tekniska arbetet.

Provision

Om ni erbjuder en kund Xseo Premium får ert företag en provision av försäljningen av Xseo. Förutom att slippa tänka på programmering och teknik lönar det sig även ekonomiskt att erbjuda Xseo.

Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret till höger. Vill ni så kommer vi gärna och presenterar Xseo för er.

Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.