Xseo Premium

Xseo PremimiumXseo publicering är ett publiceringsystem med inbyggd sökmotorsoptimering.. När Xseo används på rätt sätt så kommer er hemsida att listas högt upp i sökmotorernas resultatlistor (Google, Msn, Yahoo, Sesam, AltaVista etc).

Hur utalas Xseo? Det utalas {ekseo}


Enkelt att administrera

Det är mycket lätt att administrera Xseo. Med en knapptryckning skapas en ny sida eller artikel som det kallas för i Xseo. Artikelns innehåll redigeras enkelt såsom i Word. Bilder, länkar m.m inkluderas via menyval. Textegenskaper redigeras lika enkelt. Med andra ord behövs inga kunskaper i programmering för att publicera en hemsida med Xseo.  Administrationsgränssnittet är internetbaserat så det är möjligt att administrera er hemsida var du än befinner dig i världen. Förutsatt att du har tillgång till en dator och internet. 
 

Statistik

I Xseo finns tillgång till exakt statistik. Tider, ip-nr, varifrån besökaren kom, vilken sida besökaren besökte är några av de olika data som går att avläsa. Besöksstatistik från söksmotorerna visas under respektive sökmotor, så att de lätt kan överskådas.
 

Språkversionering

Det fantastiska med internet är att en hemsida når alla som har tillgång till internet. I och med detta finns det behov av att kunna publicera en hemsida på flera olika språk. Med hjälp av Xseo kan du sprida ditt budskap på flera olika språk. Du administrerar de olika språken från samma ställe. Vill du att engelska ska finnas på en .com-domän, svenska på en .se-domän och finska på en .fi-domän? Inga problem, detta löser Xseo med lika bra sökmotorsoptimering på alla språk.
 

Behörighetsnivåer

Vissa kunder till Xseo har över 500 artiklar på hemsidan. Med denna mängd sidor kan det ibland behövas flera administratörer. I Xseo är det möjligt att en hemsida kan ha en, eller flera, huvudadministratörer och även administratörer som bara kommer åt delar av hemsidan. Ett exempel kan vara att en administratör bara kan administrera vissa kategorier av artiklar. Ett annat exempel är att det finns en administratör per språk.
 

Skräddarsytt

Utöver att kunna administrera artiklar så kan Xseo publicering utökas med Xseo adressbok, Xseo mailutskick och Xseo webshop. Xseo kan även skräddarsys efter kundens behov.

Ett internt produktionsystem där det skräddarsydda systemet matas med data i hela produktionsledet, är ett exempel på vad Xseo kan byggas ihop med. Det systemet administreras självklart i samma gränssnitt som publiceringssystemet. Med andra ord så är Xseo väldigt flexibelt.

Xseo Premium är det kraftfullaste Xseo paketet. Ett av det mest effektiva publiceringsverktyget på marknaden.

Läs mer ingående om vad Xseo Premium innebär
Xseo Light är ett nerslimmat Premium men tar tar dig lika högt i Googles resultatlistor. Färdiga mallar att välja ifrån.

Läs mer ingående om vad Xseo Light innebär.